Verlengen beslistermijn beoordelen van de aanvraag voor het het aanleggen van een sleufsilo aan de Kruisbergseweg 52B, 7021KW Zelhem

DeZelhemgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verlengen beslistermijn beoordelen van de aanvraag voor het het aanleggen van een sleufsilo aan de Kruisbergseweg 52B, 7021KW Zelhem.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Bronckhorst heeft op 17 april 2024 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De aanvraag gaat over het aanleggen van een sleufsilo aan de Kruisbergseweg 52B, 7021KW Zelhem. Waarom publiceert de gemeente dit bericht? De omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen voor het aanleggen van een sleufsilo. De gemeente Bronckhorst heeft meer tijd nodig om de aanvraag te beoordelen. De termijn waarop een besluit wordt genomen is met 6 weken verlengd. Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag? De gemeente Bronckhorst heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 17 april 2024. Als de vergunning wordt verleend, publiceren wij een nieuw bericht. Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? Het verlengen van de beslistermijn is geen besluit. U kunt hiertegen geen bezwaar en beroep indienen. U kunt de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Op uw verzoek sturen wij u het aanvraagformulier en de ingediende bijlagen via de mail. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl. Indien u dit wenst kunnen wij de ingediende bijlagen per post opsturen. Voor het versturen per post kunnen legeskosten in rekening worden gebracht. De aanvraag is geregistreerd onder kenmerk Z2024-0923. Bij contact vermeld u dit kenmerk zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deZelhemgids.nl op 04-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Zelhem, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deZelhemgids.nl
Redactie deZelhemgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zelhem
  2. e9e934102020f4e0915032076f095dd3

Gerelateerde berichten