Drogisterij Oosterink

Drogisterij Oosterink is een Drogisterij gelegen aan Stationsstraat 28 in Zelhem.

Meer informatie over Drogisterij Oosterink in Zelhem

Drogisterij Oosterink is een drogisterij die al 90 jaar haar deuren opent voor het publiek. Ze streven ernaar om hun klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn met een gevarieerd en compleet assortiment. Op de website van de drogisterij is al wat algemene informatie te vinden, maar ze verwelkomen klanten graag in de winkel voor meer informatie. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 9:00 tot 18:00 uur, op vrijdag van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur. Op zondag is de winkel gesloten. Er worden ook activiteiten georganiseerd, zoals een demonstratie door visagist Ronald Maasakkers op vrijdag 20 oktober, helaas is deze demonstratie geannuleerd. Op donderdag 26 oktober is er een workshop over Herôme Nagelverzorging, waarvoor men een plekje kan reserveren door te bellen naar het telefoonnummer 0314-625106. De drogisterij is gevestigd op Stationsstraat 28 in Zelhem.

Wil je weten wat Drogisterij Oosterink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Drogisterij Oosterink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Drogisterij Oosterink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Drogisterij Oosterink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Drogisterij Oosterink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Drogisterij Oosterink

Bezoekers bekeken ook