De Pol Zelhem B.V.

De Pol Zelhem B.V. is een Sportcomplex gelegen aan Vincent van Goghstraat 72 in Zelhem.

Meer informatie over De Pol Zelhem B.V. in Zelhem

Welkom op de website van 'de Pol', een multifunctioneel sportcomplex in Zelhem. De sporthal heeft een perfecte vloer voor verschillende sporten, zoals badminton, basketbal, handbal, zaalkorfbal, zaalvoetbal, volleybal en tennis. Naast de gymlessen van lokale basisscholen worden er ook diverse sport- en culturele evenementen georganiseerd, zoals gymnastiekwedstrijden, rommelmarkten en concerten. Het café in de sporthal fungeert als ontmoetingsplaats na het sporten en is tevens de thuisbasis van dart- en biljartverenigingen. Het café kan ook gehuurd worden voor feesten en partijen. Daarnaast is er een vergaderzaal met een aantrekkelijke huurprijs beschikbaar. Naast de sporthal beheert 'de Pol' ook de Thorbecke Gymzaal, waar verschillende verenigingen hun activiteiten organiseren. Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met Sporthal de Pol.

Wil je weten wat De Pol Zelhem B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Pol Zelhem B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Pol Zelhem B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Pol Zelhem B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar De Pol Zelhem B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Pol Zelhem B.V.

Bezoekers bekeken ook