De Lindehoek

De Lindehoek is een Bed & Breakfast gelegen aan Heidenhoekweg 10a in Zelhem.

Meer informatie over De Lindehoek in Zelhem

Monique en Noël Frederiks heten je van harte welkom op Bed & Breakfast De Lindehoek in Zelhem. Ze wonen hier sinds 2018 en genieten van de mooie omgeving. Naast hun andere werkzaamheden vinden ze het leuk om gasten te ontvangen en een fijn verblijf te bieden. De B&B is gelegen in buurtschap De Heidenhoek, tussen Zelhem en Doetinchem, in een prachtig landschap met zandwegen en een glooiend coulisselandschap. Het is een comfortabele en gezellige accommodatie met uitzicht over akker- en weilanden en veel privacy. De B&B is gehuisvest in een meer dan 100 jaar oud bakhuisje en beschikt over 2 kamers. Via een eigen terras kunt u genieten van het landschap en na een goede nachtrust staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar. Vanaf 2024 geldt een minimaal verblijf van twee nachten in het weekend. Voor meer informatie en/of reserveringen kunt u contact opnemen met Monique en Noël Frederiks.

Wil je weten wat De Lindehoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Lindehoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Lindehoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Lindehoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar De Lindehoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Lindehoek

Bezoekers bekeken ook