De Heeren van Wolfersveen

De Heeren van Wolfersveen is een Restaurant gelegen aan Ruurloseweg 38 in Zelhem.

Meer informatie over De Heeren van Wolfersveen in Zelhem

Bij De Heeren van Wolfersveen kunt u genieten van een culinaire muziekavond genaamd "Pour Vous" met Dennis Weelink en Maartje Waanders op 26 oktober. Het duo speelt authentieke Franse chansons tijdens een avondvullend programma met een concert en diner. U kunt kaarten reserveren via 0314-643499 of info@wolfersveen.com. Het wildseizoen is ook begonnen en u kunt kiezen uit een 3-, 4- of 5-gangen wildmenu of andere wildgerechten van de kaart. De Heeren bieden daarnaast een smakelijke lunch, uitgebreid diner en zelfs een high tea aan op vrijdag, zaterdag en zondag. Het restaurant serveert traditionele gerechten met een eigen twist en wil ervoor zorgen dat elke avond onvergetelijk is. Kom genieten bij De Heeren van Wolfersveen in Zelhem.

Wil je weten wat De Heeren van Wolfersveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Heeren van Wolfersveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Heeren van Wolfersveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Heeren van Wolfersveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar De Heeren van Wolfersveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Heeren van Wolfersveen

Bezoekers bekeken ook