De Betteld

De Betteld is een Vakantiepark gelegen aan Aaltenseweg 11 in Zelhem.

Meer informatie over De Betteld in Zelhem

De Betteld Groep is een veelzijdig christelijk bedrijf in de recreatiesector met locaties in Nederland en het buitenland. Ze bieden vakanties, groepsaccommodaties en conferenties aan. De christelijke identiteit van het bedrijf komt sterk naar voren in de vakantieprogramma's en conferenties. Op de verschillende locaties kan je vakanties boeken, investeren in chalets en groepsaccommodaties vinden voor grote en kleine groepen. Zelhem is ook een conferentiecentrum waar grote en kleine conferenties kunnen worden georganiseerd en bezocht. Het christelijke karakter van het park zorgt voor een bijzondere sfeer waar vakantie- en conferentiegangers eenheid rond Gods woord ervaren. Gasten hebben de mogelijkheid om christenen uit alle (kerkelijke) windstreken te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Op de Betteld worden al jaren bijbelstudies opgenomen en deze kunnen nu op het videoplatform worden teruggekeken. Lid worden van het videoplatform steunt ook meteen de stichting Ondersteuning Evangelisatieverkondiging de Betteld. De Betteld Groep heeft vier vestigingen, elk met een christelijke identiteit.

Wil je weten wat De Betteld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Betteld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Betteld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Betteld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar De Betteld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. De Betteld

Bezoekers bekeken ook