Besluit voor het aanwijzen van een gehandicaptenparkeerplaats aan de Smidsstraat, 7021AC Zelhem

DeZelhemgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Besluit voor het aanwijzen van een gehandicaptenparkeerplaats aan de Smidsstraat, 7021AC Zelhem.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Bronckhorst heeft een besluit genomen voor het aanwijzen van een gehandicaptenparkeerplaats. De gemeente geeft toestemming voor het aanwijzen van een gehandicaptenparkeerplaats aan de Smidsstraat, 7021AC Zelhem. Het besluit kunt u inzien bij Bekijk documenten. Op uw verzoek sturen wij het besluit, de aanvraag en de bijlagen via de e-mail naar u op. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl. Indien u dit wenst kunnen wij de ingediende bijlagen per post opsturen. Voor verzending per post kunnen legeskosten in rekening worden gebracht. Bezwaar Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit bezwaar maken. De bezwaartermijn eindigt op 1 december 2023. Dit kan online via http://www.bronckhorst.nl/bezwaar. U kunt ook schriftelijk bezwaar maken. Vermeld in ieder geval: 1uw naam en adres 2de datum 3een omschrijving (of een kopie) van het besluit waartegen u bezwaar maakt 4redenen voor het maken van bezwaar 5uw handtekening In een dringend geval kunt u een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Zo kunt u, in afwachting van de beslissing op uw bezwaar, voorlopig mogelijk nadelige gevolgen van het besluit voorkomen. Meer weten? Zie www.rechtspraak.nl

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deZelhemgids.nl op 24-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Zelhem, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZelhemgids.nl
Redactie deZelhemgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zelhem
  2. d8d0c7caaa6363e950f949db719f3735

Gerelateerde berichten