Ingetrokken aanvraag voor het verduurzamen en uitbreiden van een recreatiewoning aan de Ruurloseweg 39T 08, 7021HB Zelhem

DeZelhemgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ingetrokken aanvraag voor het verduurzamen en uitbreiden van een recreatiewoning aan de Ruurloseweg 39T 08, 7021HB Zelhem.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Bronckhorst heeft op 13 november 2023 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De aanvraag gaat over het verduurzamen en uitbreiden van een recreatiewoning aan de Ruurloseweg 39T 08, 7021HB Zelhem. Voordat de gemeente een besluit heeft genomen is de aanvraag ingetrokken. Waarom publiceert de gemeente dit bericht? De omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen voor het verduurzamen en uitbreiden van een recreatiewoning. Met dit bericht laten wij u weten dat de aanvraag door de aanvrager is ingetrokken. De gemeente neemt geen besluit over de ingediende aanvraag. Aangezien de aanvraag is ingetrokken bestaat er geen mogelijkheid tot het indienen van een reactie.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deZelhemgids.nl op 28-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Zelhem, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZelhemgids.nl
Redactie deZelhemgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zelhem
  2. cdf594e35dc256d70ad02ab294fcf937

Gerelateerde berichten