Camping Wolfersweide

Camping Wolfersweide is een Kampeerterrein gelegen aan Petersdijk 5 in Zelhem.

Meer informatie over Camping Wolfersweide in Zelhem

Camping Wolfersweide is een rustige camping in de Achterhoek, omgeven door een bosrijke omgeving met heide, bouwland en weilanden. De camping biedt 14 staanplaatsen met 10 ampère, een trekkershut voor 2 personen, aparte parkeerplaatsen, fietsenhok en gratis WIFI. In de omgeving zijn er tal van activiteiten en bezienswaardigheden waar je naartoe kunt gaan. Let wel op de regels: grondzeil en worteldoek zijn niet toegestaan, maar open tenttapijt wel. Daarnaast is het alleen toegestaan om een voortent of luifel te plaatsen, niet beide. De camping is minder geschikt voor kinderen. De camping is geopend van 1 april tot 31 oktober en de aankomst is mogelijk vanaf 13.00 uur. De camping is te vinden op Petersdijk 5, 7021 HC Zelhem en is bereikbaar via telefoonnummer 0314-62 48 88 of 06-15965121 en e-mailadres info@campingwolfersweide.nl.

Wil je weten wat Camping Wolfersweide verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Wolfersweide of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Wolfersweide? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Wolfersweide het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Camping Wolfersweide reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Wolfersweide

Bezoekers bekeken ook