Camping 't Bosch

Camping 't Bosch is een Kampeerterrein gelegen aan Everhardinkweg 3a in Zelhem.

Meer informatie over Camping 't Bosch in Zelhem

In het dorp Zelhem, in het groene hart van de Achterhoek, bevindt zich de melkgeitenhouderij met camping 't Bosch. Op deze rustige camping kunt u genieten van alles wat de Achterhoek te bieden heeft. U kunt hier verblijven met uw tent, caravan, pipowagen of trekkershut. Er is Wi-Fi beschikbaar op de hele camping en honden zijn toegestaan na overleg. Daarnaast is er een volledig ingerichte pipowagen en trekkershut beschikbaar voor 4 personen. De camping ligt in de gemeente Bronckhorst, die is uitgeroepen tot 'Wandelgemeente van het jaar'. In de omgeving zijn er diverse activiteiten te doen, zoals paardentoerisme en vissen. Ook zijn er leuke attracties en culinaire ervaringen te vinden. Op de camping kunt u gratis gebruik maken van het WiFi-netwerk.

Wil je weten wat Camping 't Bosch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping 't Bosch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping 't Bosch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping 't Bosch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Camping 't Bosch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping ’t Bosch

Bezoekers bekeken ook