Camping Pluimerskamp

Camping Pluimerskamp is een Kampeerterrein gelegen aan Pluimersdijk 2 in Zelhem.

Meer informatie over Camping Pluimerskamp in Zelhem

In het groene hart van de Achterhoek, vlakbij het dorp Zelhem, ligt familiecamping 'De Pluimerskamp'. Op deze camping zijn sta/tourplaatsen en stacaravans beschikbaar, en er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig. Alle plaatsen hebben elektra aansluiting. De camping biedt diverse mogelijkheden voor activiteiten, zoals fietsen of wandelen door de bossen, winkelen, terrasjes pakken, uitslapen, uit eten gaan, zwemmen of gewoon lekker ontspannen. Het is mogelijk om een stacaravan te huren, of om met je eigen caravan of tent te verblijven. Voor tarieven en meer informatie kun je terecht op de website van de camping. De omgeving van de camping is prachtig en er is genoeg te doen en te zien. Voor vragen of reserveringen kun je contact opnemen met de camping.

Wil je weten wat Camping Pluimerskamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Pluimerskamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Pluimerskamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Pluimerskamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Camping Pluimerskamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Pluimerskamp

Bezoekers bekeken ook