Camping Brugginck

Camping Brugginck is een Kampeerterrein gelegen aan Heidenhoekweg 7 in Zelhem.

Meer informatie over Camping Brugginck in Zelhem

Camping Brugginck in de groene Achterhoek is een SVR camping met veertien plekken, gelegen aan het Pieterpad tussen bossen en landerijen. De camping is ideaal voor wandelaars, fietsers en rustzoekers, met diverse wandel- en fietsroutes in de buurt. Daarnaast is de camping aangesloten bij de SVR en ligt het Pieterpad langs de camping, waardoor veel wandelaars hier een tussenstop maken. In de omgeving zijn er verschillende bezienswaardigheden, zoals Kasteel Slangenburg, Willibrordsabdij, het kleinste stadje van Nederland: Bronkhorst, Museum Smedekinck, Kasteel de Wiersse, Doesburg en Vorden met zijn acht kastelen. Op Camping Brugginck worden ook schilderworkshops georganiseerd door Maron Hilverda, waar je tijdens het kamperen aan kunt deelnemen. Een nieuwe toevoeging is de vuurton met brandhout die te huur is.

Wil je weten wat Camping Brugginck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Brugginck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Brugginck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Brugginck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Camping Brugginck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Brugginck

Bezoekers bekeken ook