Boerenklompen

Boerenklompen is een Winkel gelegen aan Smidsstraat 5 in Zelhem.

Meer informatie over Boerenklompen in Zelhem

Er zijn verschillende soorten klompen, zoals houten klompen, schoenklompen, tuin- en campingklompen en veiligheidsklompen. De houten klompen zijn sterk en veilig voor alle leeftijden, en tegenwoordig dragen de meeste mensen gele houten klompen, hoewel er ook klompen in andere kleuren en zelfs voor verschillende provincies zijn. Er zijn ook geschuurde klompen die je zelf kunt verven of gewoon zo kunt laten. Daarnaast zijn er geïmpregneerde houten klompen die waterafstotend zijn. Medische klompen, ook wel ziekenhuisklompen genoemd, hebben een stille loopzool en zijn geschikt voor in het ziekenhuis. Ze zijn gemakkelijk aan en uit te doen zonder je handen te gebruiken, en zijn makkelijk te reinigen en hebben een antislipzool. Schoenklompen zijn handig voor thuis of om snel ergens naartoe te gaan en kunnen verschillende soorten hakken en loopzolen hebben. Tuin- en campingklompen zijn gemaakt van polyurethaan, zijn soepel en waterdicht, en kunnen ook gevoerd en beveiligd zijn. Veiligheidsklompen worden aanbevolen voor werk of klussen en hebben verschillende veiligheidsklassen, waarbij klompen met veiligheidsklasse S3 de best beveiligde zijn met een beveiligde neus en tussenzool.

Wil je weten wat Boerenklompen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerenklompen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerenklompen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerenklompen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Boerenklompen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerenklompen

Bezoekers bekeken ook