Barnstacle

Barnstacle is een Sportclub gelegen aan Enkweg 5 in Zelhem.

Meer informatie over Barnstacle in Zelhem

Bij Become an Animal in de Achterhoek kun je verschillende trainingsvormen volgen, zoals survivalrun, bootcamp en workouts. Bij de survivalrun trainingen wordt er aandacht besteed aan zowel kracht als survivalrun techniek. Ook kun je onder begeleiding van meervoudig Nederlands kampioen Thom van Cappellen je survivalrunniveau verhogen. De workouts zijn perfect als je allround fitter wilt worden en je hebt hier geen survivalrun vaardigheden voor nodig. Daarnaast is er ook bootcamp training, waarbij je onder deskundige begeleiding verschillende oefeningen combineert met hardlopen. Het trainingscentrum is gevestigd in een unieke boerderij schuur in de Achterhoek, waar je op een gemoedelijke manier flink aan de bak kunt gaan. Het is geschikt voor ieder niveau en doel. Voor meer informatie of interesse in een proeftraining kun je contact opnemen met Thom van Cappellen.

Wil je weten wat Barnstacle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barnstacle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barnstacle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barnstacle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Barnstacle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barnstacle

Bezoekers bekeken ook