Bakkerij Scholten

Bakkerij Scholten is een Bakkerij gelegen aan Smidsstraat 13 in Zelhem.

Meer informatie over Bakkerij Scholten in Zelhem

Bakkerij Scholten is een ambachtelijke bakkerij met een groot assortiment aan brood en banket. Ze produceren al hun producten zelf, inclusief chocolade en granen die ze zelf verbouwen. Kwaliteit en vakmanschap staan hoog in het vaandel bij Bakkerij Scholten. Ze streven naar variatie en creativiteit en voegen regelmatig nieuwe producten toe aan hun assortiment. Op hun website krijg je een impressie van het bedrijf en de producten, maar ze nodigen je ook uit om langs te komen in de winkel om de sfeer te proeven en de producten zelf te proberen. De contactgegevens van de bakkerij staan op de website, evenals de openingstijden. Bakkerij Scholten is gevestigd in Zelhem en is geopend op dinsdag tot en met donderdag van 08:30 tot 18:00 uur, op vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur.

Wil je weten wat Bakkerij Scholten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Scholten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Scholten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Scholten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Bakkerij Scholten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Scholten

Bezoekers bekeken ook