B&B de Silotoren

B&B de Silotoren is een Bed & Breakfast gelegen aan Boeyinkweg 3 in Zelhem.

Meer informatie over B&B de Silotoren in Zelhem

In het prachtige coulissenlandschap van de Heidenhoek in Zelhem staat de imposante Silotoren, ook wel bekend als de kathedraal van de Heidenhoek. Boven in de toren is een prachtige Bed and Breakfast gerealiseerd, waarvandaan je kilometers ver kunt kijken vanaf het terras of de glazen lounge. Het appartement bevindt zich op 16 meter hoogte, dus je moet een paar trappen beklimmen voordat je wordt beloond. De B&B ligt op 3 km afstand van Zelhem aan het Pieterpad, dus je kunt eerst een hapje eten in Zelhem en dan doorlopen naar de B&B. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het telefoonnummer 0654364365 of via het e-mailadres erveboeyink@gmail.com.

Wil je weten wat B&B de Silotoren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B de Silotoren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B de Silotoren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B de Silotoren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar B&B de Silotoren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B de Silotoren

Bezoekers bekeken ook