B & B Bieleman in Zelhem

B & B Bieleman in Zelhem is een Bed & Breakfast gelegen aan Bielemansdijk 6 in Zelhem.

Meer informatie over B & B Bieleman in Zelhem in Zelhem

Bed & Breakfast Bieleman is een charmante accommodatie gelegen in het prachtige buitengebied van Zelhem. Deze B&B is ideaal gelegen, op loopafstand van het centrum van Zelhem en het Pieterpad. Het is een volledig vrijstaande accommodatie met een kleine keuken. Voor beschikbaarheid kan er gekeken worden onder 'Reserveren'. Let op: vanaf 1 november 2023 gaat de B&B in 'winterslaap', maar vanaf 1 maart 2024 bent u weer van harte welkom. Voor contact kunt u terecht bij Henk Voorend en Joke Ruis op het adres Bielemansdijk 6, 7021 HT Zelhem. U kunt hen ook bereiken via telefoonnummer 06 - 39417390 of via BB.Bieleman@hotmail.com.

Wil je weten wat B & B Bieleman in Zelhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B & B Bieleman in Zelhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B & B Bieleman in Zelhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B & B Bieleman in Zelhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar B & B Bieleman in Zelhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B & B Bieleman in Zelhem

Bezoekers bekeken ook