Autobedrijf Klaassen

Autobedrijf Klaassen is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Arendsenweg 3-A in Zelhem.

Meer informatie over Autobedrijf Klaassen in Zelhem

Autobedrijf Klaassen is een universeel autobedrijf met ruim 20 jaar ervaring. Ze zijn gevestigd in Zelhem en bieden onderhoud en reparaties aan voor alle automerken. Daarnaast kopen en verkopen ze occasions van personenauto's en lichte bedrijfswagens. Het autobedrijf is gespecialiseerd in schadeherstel en is tevens een BMW New Mini-specialist. Bij Autobedrijf Klaassen staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Ze zijn gevestigd aan de Arendsenweg 3 A in Zelhem.

Wil je weten wat Autobedrijf Klaassen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Klaassen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Klaassen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Klaassen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Autobedrijf Klaassen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Klaassen

Bezoekers bekeken ook