Arka Schilderwerken

Arka Schilderwerken is een Schilder gelegen aan Fresiaweg 10 in Zelhem.

Meer informatie over Arka Schilderwerken in Zelhem

Onlangs zijn er verschillende projecten opgeleverd op het gebied van schilderwerk en renovatie. Zo is er bij het appartementencomplex aan de Hogendorplaan in Doetinchem binnenschilderwerk gedaan in de gehele woning, zijn er glasvliesbehang aangebracht en wanden en plafonds gesausd. Ook zijn alle kozijnen, ramen en deuren geschilderd, net als de trap en de raamkozijnen in de hallen. In Hengelo (Gld) is er een woning gerenoveerd, evenals het appartementencomplex aan het Schoenmakersplein. Hier zijn 56 balkons gerepareerd en zijn de wanden, plafonds en bovenranden van de gevels gesausd en gecoat. In Doetinchem zijn de kozijnen, ramen en buitendeuren van 4 appartementen geschilderd, samen met het daklijstwerk en de betonnen vensterbanken. Tot slot is er bij het appartementencomplex in Steenderen en Brummen buitenschilderwerk verricht, waarbij kunststof delen zijn gereinigd en gelakt, evenals het houtwerk zoals palen, kozijnen, ramen en deuren, en de metalen garagedeuren en zonneschermen. Ook in Hengelo (Gld) is er een woning geschilderd.

Wil je weten wat Arka Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Arka Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Arka Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Arka Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Arka Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Arka Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook