AMI Kappers Zelhem

AMI Kappers Zelhem is een Kapper gelegen aan Doetinchemseweg 18A in Zelhem.

Meer informatie over AMI Kappers Zelhem in Zelhem

Bij AMI Kappers Zelhem ben je altijd welkom, met of zonder afspraak. Ze bieden persoonlijke aandacht, goed advies, creativiteit en passie voor het vak. Ze combineren trendy haarmode met de traditionele waarden van een familiebedrijf. Ze zijn er voor mannen, vrouwen en kinderen en hun medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Of je nu een balayage wilt of alleen je uitgroei bijgewerkt wilt hebben, de haarstylisten van AMI Kappers kunnen het allemaal. Ze geloven dat het accentueren van jouw identiteit ervoor zorgt dat je je happy voelt en ze willen ervoor zorgen dat je trots bent op jezelf. Je kunt altijd zonder afspraak binnenlopen of online een afspraak maken bij AMI Kappers Zelhem. Ze bieden ook studentenkorting aan. Op vertoon van je studentenpas betaal je geen €27,05 maar €21,75 voor een knipbehandeling en je ontvangt ook nog eens 10% korting op andere behandelingen.

Wil je weten wat AMI Kappers Zelhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AMI Kappers Zelhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AMI Kappers Zelhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AMI Kappers Zelhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar AMI Kappers Zelhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AMI Kappers Zelhem

Bezoekers bekeken ook