ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Markt 5 in Zelhem.

Meer informatie over ALDI in Zelhem

ALDI is een grote discount-supermarkt met ongeveer 500 winkels in Nederland. Het begon met de overname van een groothandel in Tiel in 1973 en staat sindsdien bekend om zijn aandacht voor de essentie en de klant. Met een breed assortiment van ruim 900 producten biedt ALDI een goedkope supermarkt met lokale producten, biologische producten en mooie aanbiedingen. Het assortiment bestaat uit zowel huismerkproducten als A-merken, allemaal van topkwaliteit en betaalbaarder dan bij andere supermarkten. Bekende merken zoals Unox, Knorr en Coca-Cola zijn ook verkrijgbaar. Bij ALDI streven ze naar een balans tussen gezonde producten en lage prijzen, met oog voor duurzaamheid en het tegengaan van voedselverspilling. Het boodschappen doen bij ALDI is dus niet alleen goedkoper, maar ook verantwoord.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook