kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning voor een survivalrun op 11 maart in de omgeving van Zelhem

DeZelhemgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning voor een survivalrun op 11 maart in de omgeving van Zelhem.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De aanvraag is ontvangen op 13-01-2024 en geregistreerd onder zaaknummer 154788.   Procedure Deze publicatie is alleen bedoeld ter informatie over ingekomen aanvragen bij het waterschap. Wij publiceren deze aanvragen om direct betrokkenen hier vroegtijdig van op de hoogte te stellen. U kunt hier nog geen bezwaar of beroep tegen indienen, omdat het besluit nog moet worden genomen. Zodra er sprake is van de mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen of bezwaren tegen een vergunning, wordt dit in een afzonderlijke publicatie bekend gemaakt.   Informatie Voor nadere informatie kunt u een mail sturen naar vergunning@wrij.nl of contact opnemen met een van de medewerkers van de unit Vergunningen, telefoon 0314-369 369.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deZelhemgids.nl op 19-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Zelhem, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZelhemgids.nl
Redactie deZelhemgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zelhem
  2. a5df439c7bcd18bf56f5fa9de16df770

Gerelateerde berichten