A.W. Veldhorst Aannemingsbedrijf B.V.

A.W. Veldhorst Aannemingsbedrijf B.V. is een Aannemer gelegen aan Keijenborgseweg 3a in Zelhem.

Meer informatie over A.W. Veldhorst Aannemingsbedrijf B.V. in Zelhem

Aannemersbedrijf Veldhorst is een veelzijdige bouwonderneming die al sinds 1932 actief is in voornamelijk de Achterhoek. Het is een klein bedrijf met een eigen timmerwerkplaats en een team van vaste medewerkers. Ze zijn gespecialiseerd in timmerwerk en nemen ook complete bouwprojecten aan, vanaf het ontwerp tot de oplevering. Hierbij vormen ze samen met de opdrachtgever een "bouwteam" van geschikte onderaannemers. Of het nu gaat om het bouwen van een woning, een dakkapel, een aanbouw of het renoveren van een boerderij, Aannemersbedrijf AW Veldhorst BV staat klaar om te helpen!

Wil je weten wat A.W. Veldhorst Aannemingsbedrijf B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van A.W. Veldhorst Aannemingsbedrijf B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij A.W. Veldhorst Aannemingsbedrijf B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je A.W. Veldhorst Aannemingsbedrijf B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar A.W. Veldhorst Aannemingsbedrijf B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. A.W. Veldhorst Aannemingsbedrijf B.V.

Bezoekers bekeken ook