Melding voor het saneren van asbest aan de Thorbeckestraat 59, 7021AW Zelhem

DeZelhemgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding voor het saneren van asbest aan de Thorbeckestraat 59, 7021AW Zelhem.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Bronckhorst heeft op 29 november 2023 een sloopmelding ontvangen. De melding gaat over het saneren van asbest aan de Thorbeckestraat 59, 7021AW Zelhem. Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Met dit bericht laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Voor de activiteit die is gemeld is geen vergunning nodig. Wel moet worden voldaan aan algemene voorschriften. Heeft u vragen over de melding? Op uw verzoek sturen wij de melding op. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl. I De melding is geregistreerd met kenmerk Z2023-3068. Bij contact vermeld u dit kenmerk zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

 

Onderwerp: meldingen, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deZelhemgids.nl op 02-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Zelhem, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZelhemgids.nl
Redactie deZelhemgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zelhem
  2. 58be8ea13c1e7d6b7209f2ffbf36ec6b

Gerelateerde berichten