Melding voor het starten van een inrichting (milieu) aan de Arendsenweg 7, 7021PC Zelhem

DeZelhemgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding voor het starten van een inrichting (milieu) aan de Arendsenweg 7, 7021PC Zelhem.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Bronckhorst heeft op 28 december 2023 een milieumelding ontvangen. De melding gaat over het starten van een inrichting (milieu) aan de Arendsenweg 7, 7021PC Zelhem. Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Met dit bericht laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Voor de activiteit die is gemeld is geen vergunning nodig. Wel moet worden voldaan aan algemene voorschriften. Heeft u vragen over de melding? Op uw verzoek sturen wij de melding op. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl. I De melding is geregistreerd met kenmerk Z2024-0007. Bij contact vermeld u dit kenmerk zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

 

Onderwerp: meldingen, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deZelhemgids.nl op 09-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Zelhem, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZelhemgids.nl
Redactie deZelhemgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zelhem
  2. 4c0ab36e0e782c26e85a1a15aa5b9ab5

Gerelateerde berichten