Besluit voor het verbranden van snoeihout aan de Oude Kruisbergseweg 10, Zelhem

DeZelhemgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Besluit voor het verbranden van snoeihout aan de Oude Kruisbergseweg 10, Zelhem.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Bronckhorst heeft een besluit genomen voor het verbranden van snoeihout. De gemeente geeft toestemming voor het verbranden van snoeihout aan de Oude Kruisbergseweg 10, Zelhem. De bezwaartermijn eindigt op 30 januari 2024. Op uw verzoek sturen wij het besluit, de aanvraag en de bijlagen via de e-mail naar u op. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl. Indien u dit wenst kunnen wij de ingediende bijlagen per post opsturen. Voor verzending per post kunnen legeskosten in rekening worden gebracht. Bezwaar Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit bezwaar maken. Dit kan online via http://www.bronckhorst.nl/bezwaar. U kunt ook schriftelijk bezwaar maken. Vermeld in ieder geval: 1uw naam en adres 2de datum 3een omschrijving (of een kopie) van het besluit waartegen u bezwaar maakt 4redenen voor het maken van bezwaar 5uw handtekening In een dringend geval kunt u een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Zo kunt u, in afwachting van de beslissing op uw bezwaar, voorlopig mogelijk nadelige gevolgen van het besluit voorkomen. Meer weten? Zie www.rechtspraak.nl

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deZelhemgids.nl op 20-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Zelhem, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZelhemgids.nl
Redactie deZelhemgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zelhem
  2. 4b160051ea716cae81638d0c5a42286f

Gerelateerde berichten