Geen vergunning nodig voor het kappen van 14 populieren aan de Everhardinkweg, Zelhem

DeZelhemgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Geen vergunning nodig voor het kappen van 14 populieren aan de Everhardinkweg, Zelhem.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 27 september 2023 is een aanvraag ingediend voor een omgevingsvergunning. De aanvraag is geregistreerd onder kenmerk Z2023-2559. De aanvraag gaat over het kappen van 14 populieren aan de Everhardinkweg, Zelhem. Tijdens de beoordeling van de aanvraag is geconstateerd dat er geen vergunning nodig is voor het kappen van 14 populieren aan de Everhardinkweg, Zelhem. Bezwaar Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit bezwaar maken. Dit kan online via http://www.bronckhorst.nl/bezwaar. U kunt ook schriftelijk bezwaar maken. Vermeld in ieder geval: 1uw naam en adres 2de datum 3een omschrijving (of een kopie) van het besluit waartegen u bezwaar maakt 4redenen voor het maken van bezwaar 5uw handtekening In een dringend geval kunt u een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Zo kunt u, in afwachting van de beslissing op uw bezwaar, voorlopig mogelijk nadelige gevolgen van het besluit voorkomen. Meer weten? Zie www.rechtspraak.nl

 

Onderwerp: kapvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deZelhemgids.nl op 06-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Zelhem, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZelhemgids.nl
Redactie deZelhemgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zelhem
  2. 371f5ccac01ed64d220f5528548b0288

Gerelateerde berichten