Aanvraag vergunning voor het tijdelijk bewonen van recreatiewoning aan de Michelstraat 30, 7021LV Zelhem

DeZelhemgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het tijdelijk bewonen van recreatiewoning aan de Michelstraat 30, 7021LV Zelhem.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Bronckhorst heeft op 18 januari 2024 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De aanvraag gaat over het tijdelijk bewonen van recreatiewoning aan de Michelstraat 30, 7021LV Zelhem. Waarom publiceert de gemeente dit bericht? De omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen voor het tijdelijk bewonen van recreatiewoning. Met dit bericht laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag? De gemeente Bronckhorst heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 18 januari 2024. Waarschijnlijk neem de gemeente binnen 8 weken een besluit. De termijn kan éénmaal met zes weken worden verlengd. We kunnen de termijn ook opschorten als we nog aanvullende gegevens van de aanvrager nodig hebben. Als de vergunning wordt verleend, publiceren wij een nieuw bericht. Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? U kunt de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Op uw verzoek sturen wij u het aanvraagformulier en de ingediende bijlagen via de mail. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl. Indien u dit wenst kunnen wij de ingediende bijlagen per post opsturen. Voor het versturen per post kunnen legeskosten in rekening worden gebracht. De aanvraag is geregistreerd met kenmerk Z2024-0119. Bij contact vermeld u dit kenmerk zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deZelhemgids.nl op 25-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Zelhem, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZelhemgids.nl
Redactie deZelhemgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zelhem
  2. 1b189f44e1afadeaae0c68fe59bbcb24

Gerelateerde berichten