Melding voor het organiseren van Buurtfeest Hummeloseweg op 31 augustus 2024 op de parkeerplaats Lupinestraat, Zelhem

DeZelhemgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding voor het organiseren van Buurtfeest Hummeloseweg op 31 augustus 2024 op de parkeerplaats Lupinestraat, Zelhem.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Bronckhorst heeft op 23 mei 2024 een Evenementenmelding ontvangen. De melding gaat over het organiseren van Buurtfeest Hummeloseweg op 31 augustus 2024 op de parkeerplaats Lupinestraat, Zelhem. Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Met dit bericht laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Voor de activiteit die is gemeld is geen vergunning nodig. Wel moet worden voldaan aan algemene voorschriften. Heeft u vragen over de melding? Op uw verzoek sturen wij de melding op. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl. I De melding is geregistreerd met kenmerk Z2024-1237. Bij contact vermeld u dit kenmerk zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

 

Onderwerp: evenementenvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deZelhemgids.nl op 31-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Zelhem, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deZelhemgids.nl
Redactie deZelhemgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zelhem
  2. 17cbb987c7a05ee110bc181455582ef3

Gerelateerde berichten